About Lilly-jewelry

Hi ik ben Lilian Kramp en startte mijn bedrijf 25 jaar geleden in Amsterdam. In het laatste jaar van mijn studie ben ik begonnen met sieraden maken, toen waren dat voornamelijk nog sieraden van glaskraaltjes en leren bandjes etc. Langzaam is mijn bedrijf gegroeid naar hoe t nu is. Ik werk nu alleen nog maar met verguld materiaal en echte edelsteentjes. Inmiddels ben ik verhuisd naar Santpoort-Zuid en heb een prachtig gezin en drie kinderen. Ik lever nog steeds aan winkels en mijn website is sterk groeiende. Mijn passie voor het ontwerpen is nog steeds even groot. Ik hoop dit werk dan ook nog lang te blijven doen en nog heeel veel vrouwen blij te mogen maken met mooie exclusieve sieraden die ook echt mooi blijven! Mocht je vragen, opmerkingen of wensen hebben laat t mij weten! Kwaliteit en service zijn voor mij super belangrijk.
Liefs Lilly

Custom-made jewelry

Je kunt ook sieraden custom-made laten maken. Je kunt dan bestaande modellen aanpassen in lengte, model of kleur, zodat ze precies bij een bepaalde out-fit passen.Het leuke hiervan is dat je dan echt een exclusief sieraad hebt.

Ontvang een kortingsbon!

Registeer je meteen op onze site, want we hebben vaak leuke aanbiedingen met Sint, kerst, moederdag en valentijnsdag! De kortingscoupons in onze niewsbrief ontvang je dan per mail.