About Lilly-jewelry

Lilly-jewelry is een Nederlands sieradenmerk. De ontwerpster is Lilian Kramp. Ze startte het merk ruim 20 jaar terug in Amsterdam. Nu is ze woonachtig in Santpoort Zuid en ze heeft 3 kinderen. Haar merk “Lilly”wordt verkocht in mooie exclusieve winkels in Nederland en enkele in Belgie. De sieraden worden in Nederland gemaakt van mooie duurzame materialen zoals edelsteentjes, kristal, parels etc. Kenmerkend zijn de eenvoud en de natuurlijke ton sur ton kleuren. De sieraden zijn 14 karaats verguld of echt zilver. De materialen die in de sieraden verwerkt worden zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor heb je er een lange tijd plezier van. Ze zijn zijn erg licht, en zijn hierdoor super fijn om te dragen. Op de sieraden heb je een jaar garantie, en zelfs na een jaar worden de reparaties nog goed afgehandeld..

Sinds een een aantal jaar heeft het merk “Lilly” ook de Lilly-jewelryshop waar de hele collectie online te koop is. De webshop is dit jaar helemaal vernieuwd!! Naast particulieren kunnen nu ook winkels bij ons online bestellen.  Nieuw zijn ook de cadeaubonnen waarmee je iemand leuk kunt verrassen. Kom dus snel kijken en shoppen!

Custom-made jewelry

Je kunt ook sieraden custom-made laten maken. Je kunt dan bestaande modellen aanpassen in lengte, model of kleur, zodat ze precies bij een bepaalde out-fit passen. Dit gebeurt regelmatig voor bruiloften of andere gelegenheden. Het leuke hiervan is dat je dan echt een exclusief sieraad hebt.

Ontvang een kortingsbon!

Registeer je meteen op onze site, want we hebben vaak leuke aanbiedingen met Sint, kerst, moederdag en valentijnsdag! De kortingscoupons in onze niewsbrief ontvang je dan per mail.