Reviews

Average Rating: 4.8 stars (based on 85 ratings)

Super mooie sieraden. En hele goede en snelle service!!
Echt een aanrader!!!

Jennifer
9 mei 2021

Inmiddels een set oorbellen en een ketting met bedel gekocht. De ketting die ik eigenlijk wilde was niet meer op voorraad. Ik werd hierover netjes gebeld en heb uiteindelijk een andere uitgezocht. Er is gelukkig veel keuze! Het teveel betaalde bedrag kreeg ik heel snel teruggestort. Fijne service en benadering door Lilly. Ben erg blij met m’n nieuwe sieraden en ga zeker snel weer wat bestellen!

Karen
9 mei 2021

Super service. Toen mijn pakketje ergens onderweg was blijven hangen en ik daar melding van maakte werd ik heel snel gebeld en is het probleem netjes opgelost.
Daarnaast ben ik super blij met mijn bestelde items

Deborah
6 mei 2021

It easily falls off

Hi Shaolin,
thats a shame…Maybe you can send me a mail at info@lilly-jewelry.nl. we can sure work it out.
Best regards
Lilly

Shaolin Chiang
3 mei 2021

Super webshop met prachtige sieraden!
Ik ben heel blij met mijn creolen. In het echt nog mooier! Lilly-Jewelry heeft er een klant bij!

Ellen
2 mei 2021

Mooie kwaliteit en dagje later geleverd dan afgesproken.
Nauwkeurige beschrijving maatvoering zou mij geholpen hebben. Een paar doorgeschoven naar mijn dochter. Zij is er super blij mee.
Op naar de 5 sterren!

Karin
27 april 2021

Super mooie sieraden van zeer goede kwaliteit. De sieraden blijven lang mooi, ik draag ze eigenlijk altijd. Na een jaar zijn mijn oorbellen en ketting nog steeds even mooi.
Bij het bestellen van de oorbellen had ik een speciaal verzoek, voor een combinatie net anders dan op de website weergegeven. Dit was allemaal geen probleem, toch een sieraad op maat. Aanrader!

Nicky
19 april 2021

Mini tumbled coin gekocht en ze zijn heel mooi en makkelijk in te doen! Ik hou van subtiele oorbelletjes die toch een eyecatcher zijn. Dat zijn deze schattige kleine oorbelletjes zeker! Heel blij mee.
Hopelijk blijven ze ook lang mooi zoals beloofd 🥰

Angelique
15 april 2021

Snelle levering, een mooi verpakt. Leuk met een persoonlijk kaartje erbij.

Natascha
15 april 2021

Mooie oorbellen, veel keus. Snelle bezorging in een leuke cadeau verpakking.

Janny
15 april 2021

Hele mooie oorbellen, en een zeer goede en vriendelijke service.

margreet
15 april 2021

Heel blij met de prachtige oorbellen. Er zat ook nog een heel lief handgeschreven kaartje bij het pakketje, extra leuk!

Marieke Marks
15 april 2021

Prachtige oorbellen en ketting uitgekozen.
Mooie kwaliteit!
Superleuke en vriendelijke service!

Ilse
14 april 2021

Super oorbellen! Ben er heel blij mee. Lilly-jewelry is ook bijzonder klantvriendelijk en geeft een geweldige service, echt top!!!

Marieke Roggeveen
14 april 2021

Heel blij met mijn aangeschafde sets. Voor het eerst mijzelf getrakteerd op wat duurdere oorbellen, maar zeker de mooite waard. 1 minpuntje…ik had ook de
Pointcharmbeat oorbellen besteld, maar na een paar dagen dragen merk je dat je een aantal keer per dag aan je sjaal of trui blijft hangen doordat de oorbellen wat haken. Dit is af en toe wel wat vervelend. Hopen op mooi weer, dan heb ik daar geen last meer van. Verder alles keurig verzonden met een persoonlijke kaart erbij. Zo attend. Ik hou jullie site zeker in de gaten. Ben nog niet klaar. Dank jullie wel en misschien kan ik nog een tip ontvangen over hoe ik het “haken” kan verhelpen. Dank jullie wel Lilly-jewelry

Hi Daphne,
Dat is vervelend dat ze blijven haken. Ik heb hier nog niet eerder reacties over gehad. Misschien kan ik het voor je verhelpen. Wat was de exacte naam van de oorbellen? Stuur me anders even een mail naar info@lilly-jewelry.nl Misschien kunnen we er een ander haakje of ringetje aanzetten waardoor hij minder haakt.
Lieve groet,
Lilly

Daphne
27 maart 2021

Een aantal oorbelletjes besteld. Waaronder setjes voor in meerder gaatjes (deze zijn pas geschoten dus ik kan ze nog niet dragen, vandaar geen foto) maar ook de creolen waar een bijpassend gekleurd steentje aan hangt. Het is heel netjes verpakt verstuurd, leuk kaartje erbij. Het ziet er allemaal heel mooi uit maar wat me vooral opvalt is dat alles heel goed sluit. De oorbelletjes klikken echt heel goed dicht! Er ontbrak een item in mijn bestelling maar na een mailtje kwam dat twee dagen later alsnog binnen. Ik ben er heel blij mee. Veel succes met je leuke bedrijf!!

Dank je wel! veel plezier ervan!
Lieve groet Lilly

M
21 maart 2021

Kwaliteit is absoluut onder de maat, sieraden zijn dun, wegen erg licht. Gezien de matige kwaliteit zijn ze dan ook erg prijzig. De mevrouw die ik aan de telefoon kreeg en die ik mijn eerlijke mening vertelde, vond mijn mening apart…..

Beste Mevrouw Koreman,

Ik vind het spijtig dat u zo ontevreden bent. U had puur gouden sieraden verwacht met daarbij een goud-certificaat, maar deze sieraden zijn verguld. De onderlaag is brons met daarover een laag 18 karaat goud. Ze blijven wel heel mooi bij veelvuldig dragen, maar voor echt goud kunt misschien beter naar een juwelier. Jammer dat het voor u niet is wat u had verwacht.

Lieve groet,
Lilly

Koreman
16 maart 2021

Prachtige oorbellen
Helaas net een ander hangertje dan op de foto. Gelukkig geen probleem en kreeg de volgende dag al een nieuw paar toegestuurd! Super service!

Heleen
15 maart 2021

Wat een waanzinnig leuke oorbelletjes, m’n dochter was er zó blij mee❣️
De 3 verschillende zijn heel goed gematchd met elkaar en dat er edelsteentjes in verwerkt zijn maakt het ook extra bijzonder.
Lily jewelry is van hele goede kwaliteit en vind haar ontwerpen altijd zo creatief. Heb al zólang plezier van haar sieraden. Het. blijft geweldig 🤩
Complimenten ook voor de website en de verpakking. 💝

Margo Van Vliet
13 maart 2021

Mooie sieraden ! Setje oorbellen gekocht niks mis mee . Dag en nacht in blijft mooi , snelle levering!

Wilma
13 maart 2021

Ik ben echt heel erg blij met mijn mooie oorbellen van Lilly-jewelry.
Ik heb er een aantal gekocht en bij 1 setje had ik de vraag of het ook veranderd kon worden naar een ander paar en dat was geen enkel probleem.
Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service!☺️
Ik ga zeker vaker sieraden bij je kopen.

Jolijn
11 maart 2021

Ik ben super blij met mijn prachtige oorbellen! Dankjewel Lilly.

Maike
6 maart 2021

Super toffe sets oorbellen gisteren binnen gekregen. Chique en fijn! Mooi om te combineren. Dankjewel Lilly!

Peggy
5 maart 2021

Super goed geholpen en hele snelle levering. De oorbellen zijn echt heel erg leuk. Mocht ik ooit weer iets van sieraden willen bestellen doe ik dat zeker bij Lilly

Monique riboni
4 maart 2021

Prachtige afgewerkte oorbellen. Ben er erg blij mee! Dank lilly!

Christelle
1 maart 2021

Wat een prachtige oorbellen! Heel blij mee 😍

Yvonne
25 februari 2021

Snel geleverd en hele mooie oorbellen!

Hester
21 februari 2021

De oorbellen en ketting met hanger zijn absoluut naar wens en de bezorging was ook vlot. Ga zeker nog een bestelling plaatsen en houd de site in de gaten. Succes !!

Ingrid
15 februari 2021

Onlangs voor het eerst iets besteld en ik ben zooo blij met deze mooie oorbellen. Die bestelling was zeker niet de laatste! Met zorg verpakt en een lief kaartje erbij. Super!

LK
11 februari 2021

Voor de kerst prachtige oorbellen en armband Gekregen van man en dochterlief 🥰
En vorige week nog een set (oorbellen en armband) besteld
Super leuk verpakt met persoonlijke touch
Super snel

Kortom aanrader

Blije klant!

Liane
6 februari 2021

Ben super blij met mijn oorbellen!!
Bedankt voor de goede service💕

Natasja
6 februari 2021

Prachtige oorbellen! Heel erg blij mee, zowel ikzelf als mijn dochter! Echt heel mooi zijn ze, en daarboven op komt ook nog eens een vlotte, vriendelijke en fantastische service…! Ik kan iedereen Lilly jewelry aanraden!

Hildegard
4 februari 2021

Heel erg blij met mijn oorbellen, zo mooi! Hele goede, vriendelijke service en snel geleverd, echt top! DANK! Groetjes Mirjam

Mirjam Benjamins
3 februari 2021

Héél erg blij met m’n Earcandy setjes!! Even gebeld of het mogelijk was of er een bedeltje van een andere set gewisseld kon worden.. geen probleem ! Was het antwoord. De volgende dag stond Postnl met het pakketje (verpakt als een echt cadeautje) voor de deur….
Top geregeld Lilly!!! Dank je! Ben er superblij mee!

Martie
3 februari 2021

Prachtige set gekocht; ketting met armbandje met veertje. Snelle levering!

Esther
2 februari 2021

De oorbellen waren in het echt nog mooier. Ben erg blij met mijn aankoop. Zeker een aanrader.

ellis borsboom
1 februari 2021

Super blij met mijn mooie set, oorbellen en ketting.!! Na een mailtje was het mogelijk om een langere ketting te bestellen dan op de site stond. Klant is hier koning. Bedankt voor de service en de mogelijkheid!

Heleen van der Most-Bonewald
31 januari 2021

Ik heb de B Big oval links gold armband van mijn man gekregen en hij is echt prachtig!
Was aanvankelijk net iets te klein, maar er zijn kosteloos nieuwe schakeltjes tussen gezet; superservice! Ik ben fan en ga de site in de gaten houden!

Renske
30 januari 2021

Vandaag twee setjes oorbellen gekregen van Lilly Jewelry. Supermooi! Ik ga zeker vaker sieraden hier bestellen

Hanneke
30 januari 2021

Wat een prachtige sieraden maakt Lilly toch! Ik heb eerder oorbellen en een ketting van Lilly in een boutiek gekocht. De sieraden blijven mooi, draag de ketting dag en nacht, en voelen heel licht aan. Nu voor het eerst online besteld en kreeg het mooi ingepakte pakketje heel snel. Met een leuk persoonlijk berichtje erbij. Ik ben superblij! Ik hoop dat Lilly in de toekomst ook ringen gaat maken…

Charissa
27 januari 2021

Mooie oorbellen als verjaardagscadeau van onze kinderen voor mijn vrouw.
Snel verzonden, mooi verpakt leuk kaartje erbij en mamma was blij!!
Kortom: Top!!

Marcel
26 januari 2021

Ik zou graag iets willen zeggen maar mijn armband is nooit bij mij aangekomen. Had 1 letter verkeerd ingetoetst van adres dus verkeerd ergens bezorgd. Heel erg jammer.
Totaal mn eigen fout maar wel jammer😢

Hi Margreet,
Beetje jammer dat je dan geen contact met ons opneemt maar dit bij reviews zet.;) Ik weet hier niks van! Maar ik zal je wel even bellen om het op een goede manier op te lossen.
Lieve groet Lilly

Margreet
24 januari 2021

Ik heb mezelf voor mijn verjaardag verwend met enkele oorbellen en een armbandje. Blij verrast ben ik met mijn eerste aankopen bij Lilly. Het was een waar cadeau en leuk hoe het verpakt was.

Naast de mooie sieraden die mij blij maken, was het contact met Lilly erg prettig en persoonlijk. Ik kom zeker terug!

Bregje Droog
23 januari 2021

Heel tevreden! Alle winkels zijn dicht dus online bij Lilly oorbellen besteld als cadeautje voor een vriendin. Na een 2 dagen had ik het pakketje binnen met een lieve, persoonlijke wens aan mij van Lilly.
En natuurlijk is mijn vriendin erg blij met haar nieuwe oorbellen 🙂

Dianne
22 januari 2021

Al voor de 2e keer prachtige sieraden via de site besteld, en de afgelopen jaren al vaker in boetieks gekocht. Bij vragen kreeg ik direct antwoord en dacht Lilly met me mee. Als service kreeg ik een onderdeeltje van een oorbel dat ik kwijt was bijgeleverd! De sieraden zijn en blijven prachtige en stijlvol!

Rianke
20 januari 2021

Had een aantal oorbellen en 2 armbanden besteld. Super goeie service en prachtig ingepakt met aandacht en zorg. Alles is erg mooi en ben er heel blij mee, dank je wel Lilly!!

Didi
9 januari 2021

Heel mooi armbandje gekocht een week voor de kerst. Het was een kadootje voor kerst maar door de topdrukte bij postnl kwam het niet op tijd. Ik mocht het toen komen ophalen zodat ik het alsnog met kerst kon geven echt topservice! Bedankt! Mn schoonmoeder is er heel blij mee!

Dieke
3 januari 2021

Super leuke site leuke sieraden heb oorbellen bestelt en zijn in het echt nog net zo leuk! Ga binnenkort nog een paar bestellen want was aan het twijfelen welke ik wilde.

Angelique
1 januari 2021

Erg blij en tevreden met m’n mooie armbanden!!

Linda
23 december 2020

Prachtige kwaliteits sieraden en attente goede service

Saskia van Dijk
20 december 2020

Ik heb 2 armbandjes besteld bij Lilly jewelry en kwamen snel binnen.
Ze was er enorm blij mee!

Arie
19 december 2020

Super blij met mijn 2 paar oorbellen
Mooie kwaliteit en mooi ingepakt met n persoonlijke touch
Zeker niet mijn laatste bestelling
Nicolle

Nicolle Jacqx
19 december 2020

De eerste keer dat ik oorbelletjes bij Lilly heb gekocht. Ze kwamen aan in een super leuke verpakking en een persoonlijke groet. Dat was al leuk uitpakken. Ze zijn prachtig…eenvoudig doch elegant en kan ze overal bij dragen . Ik ben er heel blij mee!

Femke
18 december 2020

Het kettinkje en de oorbellen zien er heel mooi uit!
Ook de verzending per post is prima geregeld.
Het is allemaal mooi verpakt in een leuke geschenkverpakking.
Je kunt zien dat er met zorg mee om wordt gegaan!

Marion

Marion Hooijschuur
10 december 2020

Oorbelletjes waar ik gek op ben!
Mijn tweede paar al. Ze zijn zo subtiel, vrouwelijk, elegant en sierlijk. Passen bij iedere kledingstijl en dragen heel licht. Ik heb mijn merkje wel gevonden!

Raquel
10 december 2020

Heel tevreden over de prachtige oorbellen die ik van Sinterklaas kreeg 🙂 Ik was een beetje bang dat ze (door de dikte) zwaar zouden zijn, maar gelukkig niet het geval. Ben er heel blij mee. Nu nog op zoek naar n mooie ketting!

Katja
8 december 2020

Super mooie sieraden! Ik koop regelmatig armbandjes op de site en ze blijven super mooi, ook al draag ik ze dag en nacht en gaan sommige nooit af. Wordt echt heel blij van deze webwinkel!

Emmely
7 december 2020

Mijn dochter wilde graag oorbellen met een andere sluiting dan op de site afgebeeld staan. Snelle reactie op mijn vraag via de mail. Gelijk aangepast met een andere sluiting, volgende dag in huis! Echt top service. Dank daarvoor!

Monique
25 november 2020

Heel blij met de prachtige set die ik gisteren besteld heb! Vandaag binnengekomen in een heel mooi roze geschenkdoosje. Ketting, oorbellen en armbandje met blauwe saffiersteentjes en een paar goudkleurige oorbelletjes die overal bij passen. Ik kon niet kiezen (nooit bij dit merk 😉 Door de jaren heen een behoorlijke collectie opgebouwd en alles blijft even mooi! Ik draag het met veel plezier! Afgelopen zomer de website ontdekt en nu trakteer ik mezelf af en toe op iets moois.

Caroline
20 november 2020

Mooie sieraden top👍

Saskia
9 november 2020

Ik heb drie paar oorbellen gekocht die allemaal even prachtig zijn. Vakwerk. Daarnaast is de service heel goed; snel, vriendelijk en adequaat. Heb goed advies gekregen. 1 paar oorbellen stonden niet mooi bij mij en heb die teruggestuurd. Binnen no time had ik mijn geld retour. groet Katelijne

Katelijne den Hartog
8 november 2020

Ik ben erg blij dat ik Lilly-jewelry ben tegengekomen in mijn zoektocht naar mooie oorbellen. Inmiddels heb ik 2 paar oorbellen en daar zal het zeker niet bij blijven.
Ook de persoonlijke services is fijn mocht er iets zijn.

Lindy
5 november 2020

Was een cadeautje zij was er erg blij mee.
Snelle verzending.

Heleen Bruynes
28 oktober 2020

Altijd blij met de sieraden van Lilly. Prima service en de persoonlijke noot bij de levering maakt het helemaal af! Dank je wel!

Marjorie
25 oktober 2020

Mijn 11e paar oorbellen.
Top kwaliteit voor goede prijs.
Filli gold zijn mijn favoriet: chique en casual.
De service is uitstekend. Zo vond ik op de site de kleur rood wat licht, maar ze hebben een perfect diep rode tint uitgezocht voor mij. Alles prachtig verpakt met een lief kaartje. Ik ben helemaal happy!

Charlotte
21 oktober 2020

Prachtige ketting cadeau gegeven. Een geweldige en persoonlijke service.
Dank nog voor het meedenken. Mijn dochter draagt hem iedere dag, echt een succes!

Monique
10 oktober 2020

Ik heb 2 armbandjes gekocht waarvan er 1 supersnel op maat is gemaakt voor mn dochtertje. Heel mooie kwaliteit, supergoede service en het is een feestje om het in de mooie kado verpakking te ontvangen! Enorme aanrader voor iedereen die gek is op sieraden! Ik kom zeker terug om te shoppen.

Dieke
9 oktober 2020

Prachtige sieraden en perfecte service.
Mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste.
Volgens een vriendin blijven de sieraden ook echt mooi!

Jessica Heimensen
8 oktober 2020

Vandaag mijn bestelling ontvangen; de oorbellen creool Biggie gold. Wat zijn ze mooi! Net als de verpakking met een persoonlijk kaartje. Hier kom ik vaker terug.

Saskia
9 september 2020

Eindelijk heb ik ze mijn mooie oorbellen, super blij met de oorbellen van Lilly. Ze dragen licht en blijven prachtig van kleur.
Dank je wel voor Je snelle reactie, de service en snelle verzending.

Jolande
5 september 2020

love the jewlery! great quality and fast and uncomplicated delivery and service 👍🏻💞

Gina
2 september 2020

Weer een ontzettend leuk armbandje en een setje oorbellen ontvangen. Ik ben er weer super blij mee. Intussen heb ik al een aardige verzameling maar ben nog steeds niet klaar. Er staat nog zoveel moois op de site.

Groetjes Patricia

Patricia van der Neut
30 augustus 2020

TOP serivce!
Helaas was ik een oorbel kwijt geraakt. Mailtje gestuurd met de vraag of ik ook een enkele oorbel kon bestellen. Mijn eigen oorbel opgestuurd als voorbeeld en vandaag kreeg ik alweer een complete set oorbellen terug! Mooi verpakt en een kaartje erbij. Super blij weer mee!!!
Heb ze ook al een paar jaar en ze blijven mooi en verkleuren niet. DANK JULLIE WEL!

Britt
20 augustus 2020

Heel blij dat ik de site heb gevonden…..precies de jewelry die ik leuk vind!

Andrea Krol-Esveld
16 augustus 2020

Mijn eerste bestelling bij Lilly. Wat een feest!

Prachtige oorbellen en een armbandje besteld. Bestelling was snel in huis. En een geweldige en persoonlijke service. Super attent.

Ik hoop gauw weer iets moois uit te kiezen bij Lilly…..

Bauke Spijkerman
2 augustus 2020

Ik ben heel gelukkig met de oorbellen van Lilly.
Inmiddels mij 8e paar en daarbij zal het niet blijven.
Service is persoonlijk. Op mijn verzoek heeft ze net een diepere kleur rode steen uitgezocht zodat de oorbellen nog beter matchte bij mijn jurk.
De oorbellen worden mooi verpakt met een lief kaartje.
Ik ben helemaal blij. Dank je.

Charlotte
1 augustus 2020

GOEDE SERVICE!

Ik had een gebroken armbandje en had hierover contact gehad via de mail. Ik mocht het armbandje opsturen en binnen een paar dagen had ik het al terug met een nieuw bandje er aan. Echt goede service!! Bedankt hoor.

Groetjes Patricia

Patricia van der Neut
31 juli 2020

Hele mooie, fijne oorbelletjes, ben er heel blij mee! En wat leuk, een handgeschreven boodschap en alles heel mooi verpakt! Echt verwennerij voor jezelf of een prachtig kado!

Sandra
16 juli 2020

Prachtige oorbellen, zo fijn dragen en blijven super mooi mijn favoriet.

Jolande Pennewaard
12 juli 2020

Ik ben heel tevreden over de sieraden! Had twee kettinkjes en oorbellen. Erg mooi!

Linda
12 juli 2020

Bedankt voor de mooie armband, hij past perfect
Ik had al een armband met olifanten en deze staat er mooi bij.😊

Marjan
5 juli 2020

Ik ben al jaren fan van Lilly-jewelry en heb inmiddels ook een beste verzameling. Niet alleen omdat de sieraden van goede kwaliteit zijn maar ook omdat de service super is.

Jetteke
2 juli 2020

Super mooie fijne sieraden!
Ben ontzettend blij mee 😍

Jiska meeuwissen
30 juni 2020

Al jaren koop ik oorbellen, kettinkjes en armbandjes van Lilly. De sieraden op de foto heb ik in 2016 gekocht.. De armbandjes draag ik vaak een seizoen lang zonder af te doen.

Barbara
30 juni 2020

Heel erg bedankt voor die mooie oorbellen. Ik krijg er veel complimenten van. Vriendin vroeg al door wie ze zijn gemaakt. Heb zelfs mijn schoonheidsspecialiste gezegd dat ze ze moest gaan verkopen. Hopen dat de goudkleur mooi blijft.

Irma
12 juni 2020